2012. október 28., vasárnap

Barna Bálint - PS Magazin editorial

Barna Bálint fotós látásmódja, a kifejezetten különc modelleket, outfiteket és helyszíneket bemutató sorozatai már egy jó ideje felkeltették az érdeklődésemet, elsősorban a hozzám közelebb álló stílus miatt. Képein mindig ott motoszkál valamiféle komorság, baljós hangulat - még a színes inget, túlzó kiegészítőket viselő fiúmodelljei is ezt sugározzák szigorú megjelenésükkel.

Bálint - aki mindössze két éve kezdett el divatfotósként dolgozni - legutóbbi editorialja a PS Magazin számára is hozza a már ismert stílust, azonban könnyedebb hangvételben. Részlet a sorozatból:




A PS legújabb számának fő témája a tabu, teljes mértékben saját tartalommal.

Barna Bálint

PS Magazin






2012. október 23., kedd

Bőr és csipke, mértékkel (NSFW)

Ben Hassett sorozata még tavaly decemberben jelent meg a német Vogue-ban. Ami hihetetlenül tetszik benne, az a sejtelmességbe burkolt egyszerűség: a hangsúlyos bőr ruhadarabok és lágyabb csipke és fátylas fejdíszek alkotják a fotók velejét, az egyszínű háttér is erre az egyszerűségre játszik. Nem mondanám unalmasnak, és ez leginkább a modellnek, Carola Remernek köszönhető. Elegendő a játék a pózokkal, mimikákkal.




Via Fashionising






2012. október 20., szombat

Alkémia és kémia - Fashion Video Festival 2012

2010 óta már lehet sejteni, hogy ha ősz és hazai divatesemény, akkor Fashion Video Festival. Ez idén sem lesz másképp, a fesztivál november 8. (VIP-nap) és 10. között kerül megrendezésre már harmadik alkalommal, ezúttal is a Design Terminálban. Mi, bloggerek - Mashkulture Juicy, Ourfashion, HeStyle, Festy In Style, Fashionguide, Ourstyle és én - most is átadunk egy, az általunk legjobbnak ítélt divatvideónak egy különdíjat.




Fotó: Misetics Mátyás



Részlet a hivatalos sajtóközleményből:

Fashion Video Festival 3 Alchemy/Chemistry!
2012. november 9-10., Design Terminal, free entry
Hivatalos afterparty: november 10., 22.00h, Akvárium Klub - belépő: 2000 HUF, jegyelővételben 1600 HUF

Az idei évben a hazai divatfilmesek mellett már nemzetközi pályázók is ringbe szállnak, és olyan neves szakemberekből áll az idei zsűri, mint Marie Lannelongue, Francia Glamour főszerkesztője, Maroy Krisztina, a magyar Glamour főszerkesztője, a PENG magazin szerkesztői, Steiner Kristóf popkultúra szakértő és újságíró, Lakatos Márk stylist.

A divatfilm verseny mellett elhozzuk nektek a nemzetközi divatfilmek legjavát, tematikus blokkokban, divatkonferencián vehettek részt, megtekinthetitek az idei divatfotókiállítás-válogatásunkat, illetve a külön erre az alkalomra installált Design Terminalt, amely Matisz Alíz kreativitását dicséri, valamint együtt ünnepelhettek a nyertesekkel a gálán.


Az egyre nagyobb hazai és nemzetközi elismerésnek örvendő divatfilmes fesztivál 2011-ben rendezett japán jótékonysági napjának köszönhetően szerepelt a Mercedes-Benz Tokyo Fashion Week hivatalos oldalán is, a Not Just a Label kiemelten foglalkozott vele, ahogyan a legfontosabb hazai és nemzetközi trendszetter média is.

Program: 2012. november 8.: VIP nap (csak meghívóval)
2012. november 9. 14.00-21.00h: Divatkonferencia és vetítések (Free entry, Design Terminal)
2012. november 10. 20.00h: Díjátadó (Free entry, Design Terminal)
22.00h-től hivatalos FVF Afterparty - EMIKA (Ninja Tune) / DJ Pete / Isu (Aktrecords) / Popbitch (Kollektiva) (Akvárium Klub, belépő: 2000 HUF, jegyelővétel az Akváriumban a partyt megelőzően vagy a jegy.hu-n: 1600 HUF)

Részletes program október végén: www.fashionvideofestival.com

Facebook event






2012. október 7., vasárnap

Háborús hősök

Kemény másfél hónap kellett ahhoz, hogy belefussak valami igazán izgalmas dologba, ráadásul ez is több mint két éves történet, és szerintem ez az adag egy darabig elég is lesz, emésztgessétek!
Minden háború szebb lenne, ha hősei így élnék túl.




Peter Philips "sminkjei" elképesztőek, Robbie Spencer stylingja úgyszintén. Ilyenkor elkezdek újra hinni a divatszakmában.

"War Hero" - Richard Burbridge / Dazed & Confused 2010. július






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...