2011. szeptember 30., péntek

POWER POWER POWER!

A fenti cím az idei Fashion Video Festival - 2010-ben szervezte meg először Baksa Zsófi stylist és Abodi Dóra divattervező - mottója, melyet a tavalyi nagy sikerre való tekintettel most ősszel is megrendeznek. A fesztiválra egészen pontosan november 21. és 26. között kerül sor - majdnem egy teljes héten keresztül a divatvideóké lesz a főszerep rengeteg, a témával kapcsolatos eseménnyel összevonva, de természetesen most is a benevezett munkák kapnak nagyobb hangsúlyt. Ezeket nemzetközi és hazai, a divat, film, művészet és média világában jártas és elismert zsűritagok - teljes névsor októberben - bírálják el. A legjobbaknak ítélt alkotásokat díjakkal, nemzetközi megjelenési lehetőségekkel jutalmazzák.


Ami még új a 2010-es fesztiválhoz képest: idén elsőként kerül átadásra a 'Blogger-díj'! Ez pontosan az, aminek hangzik: hazai divatbloggerek értékelik és díjazzák a beküldött pályamunkákat, ennek átadására is a Díjátadó Gálán kerül sor.

A munkák leadási határideje november 05., a pályázati feltételeket, valamint a jelentkezési lapot pedig a Fashion Video Festival hivatalos honlapján találjátok meg!

Húzzatok bele, legyetek kreatívak, további fontos infókért pedig figyeljétek a honlapot!









Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...