2011. december 6., kedd

Ha nincs ötlet karácsonyra... Pt. I.

Kivételesen nem magamnak gyűjtöttem össze pár ajándékötletet, hanem nektek. Igyekeztem figyelembe venni az anyagi részét a dolognak (értsd: nem túl drágák), illetve azt is, hogy még ha mindennapi használatra szánt dolgokról is van szó, legyenek picit különlegesek. Remélhetőleg mindenki talál magának valami érdekességet, lesz még ilyen a napokban!



Szép és elegáns, ráadásul környezetbarát (mikre oda nem figyelek...)! Ez a brooklyni NICO uniszex pénztárcája, mely papírpénz és bankkártyák, igazolványok tárolására alkalmas. Vízálló Tyvek papírból készült, mely strapabíró, ráadásul kézzel festett. Mindössze 20 dollár.



NICO

Maude & Tilda vicces szatyrai valójában könnyen, bárki által elkészíthetőek, de ötletnek nem rossz, én már egy ideje szemezek velük, ráadásul most 10% kedvezménnyel, 35 dollárért lehet tőlük vásárolni, már ha eredetit szeretnétek.



MAUDE & TILDA

Bevallom, törekszem arra, hogy maradandó, személyes ajándékokat készítsek / vásároljak, mely lehet egy apró hülyeség is, vagy akár valami, ami hasznos. A szappanokat, gyertyákat kerülni szoktam, elfogynak, elmúlnak, de ha valaki mégis valami ilyesmit szeretne ajándékozni, annak íme az Etsys barangolásaim során fellelt fekete, szív alakú, aloe verás szappan, mely 3,75 dollár:


@Etsy







Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...