2013. április 18., csütörtök

Koncertajánló és egy kis életjel

Na, a Facebook oldalon ígértem valami olyasmit, hogy tavasztól újra beindul a blog, a nappal munka - este munka - kedden galéria - csütörtökön egyetem és mindezek mellé leadandók és szakdolgozat összetétel elég sok időmet és energiámat szívja el/le, meg ugye azért néha nem árt szociális életet élni, de most amolyan "újrakezdésként" két programot is ajánlok, mindkettőt április végére.


1. Trafó Electrify Series Vol. I.



A Trafóban egy igencsak izgalmasnak kinéző és hiánypótló sorozat indul április 27-étől, leginkább a sötétebb elektronikus zenék hívei számára (nyilván nem lenne itt szó róla, ha nem így lenne). Külföldi és hazai fellépőkkel, live-val és DJ szettekkel kezdődik este 8-tól a sötét dubtechnót, detroiti technoütemeket és analóg szintik hangzását vegyítő, néhol vokálos, néhol indusztriál hangulatot teremtő felhozatal. Hazai részről itt lesz S Olbricht, a berlini bázisú Lower Order Ethics, valamint Synus0006 is, a nemzetközi részleget pedig Andy Stott (Modern Love) és Laurel Halo (Hyperdub) képviseli.



Jegyár 2800 Ft, pontos kezdés 20:00-tól, Facebook event itt sok linkkel, infóval. Megjelenés kötelező.


2. UH Est: Container, Rene Hell, Laser Poodle, Kiss Raymond



Nehéz lesz kiheverni a szombatot, de ha sikerült, akkor április 29-én irány az A38 hajó kiállítóterme és a 100 fő befogadására limitált UH Est, mely keretein belül az újabban ipari techno egyik legfontosabb képviselője, az amerikai Container teszi tiszteletét nálunk. Itt lesz mellette még Rene Hell, a belga Laser Poodle is, és Kiss Raymond, aki gitárral lép majd fel. Ez sem lesz egy egyszerű hétfő este, de a hétfők mindig gusztustalanok, levezetésnek tökéletes.



Jegyár nagyon baráti, mindössze egy ezres, de nem árt igyekezni a jegyvásárlással. Facebook event itt.


MÁS.
Miben lesz más a Vividfluxury? Abban, hogy igyekszem egy kicsit kiszélesíteni a határokat, kevesebbet okoskodni divatról, és többet ajánlókról, kiállításokról, egyebekről. Természetesen a megszokott stíluson belül.





Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...