2007. június 21., csütörtök

City Lodge, Berlin



Berlin szívében található a német Lars Stroschen eme agymenése, azaz a City Lodge. Stroschen Propeller Island néven már készített audio-vizuális munkákat, de kétségkívül ez a megmozdulása eddig a legsikeresebb.
És ez nem csupán egy divatos hotel, sokkal több annál: itt mindenki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelő, teljesen formabontó, eszméletlen ötletekkel megspékelt szobáját - egy saját kis világot, ahová nem juthat el minden nap. Vagy inkább este.



A Propeller Island City Lodge-ban több, mint 40 különleges szoba található. Van játékszobára emlékeztető, tükrökkel kirakott, fejtetőre állított, de dönthetünk a Nagyi ágya, vagy inkább egy koporsó között is.
Maguk a szobák gondosan, precízen kidolgozott ötletekkel, "trükkökkel" (pl. a "repülő" ágy esetében) dekoráltak - és hiába tűnik pusztán dekorációnak az egész, funkcióját tökéletesen betölti minden egyes helyiség. Picit azért olyan érzése lehet néha az embernek, mint egy elvarázsolt kastélyban.



A szobák ára viszonylag magas, de minden bizonnyal megéri eltölteni itt 1-2 alkalmat. A hivatalos honlapon bővebb információt kapunk magáról az ötlet indulásáról és kiagyalójáról, árakról, szobafoglalásról, és természetesen magukról a szobákról is.
Szóval ha nem aludtatok még koporsókban Berlinben...

Propeller Island - hivatalos weboldal

(A tippért ezer köszönet d4m4g3-nek.)



Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...