2007. június 21., csütörtök

City Lodge, BerlinBerlin szívében található a német Lars Stroschen eme agymenése, azaz a City Lodge. Stroschen Propeller Island néven már készített audio-vizuális munkákat, de kétségkívül ez a megmozdulása eddig a legsikeresebb.
És ez nem csupán egy divatos hotel, sokkal több annál: itt mindenki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelő, teljesen formabontó, eszméletlen ötletekkel megspékelt szobáját - egy saját kis világot, ahová nem juthat el minden nap. Vagy inkább este.A Propeller Island City Lodge-ban több, mint 40 különleges szoba található. Van játékszobára emlékeztető, tükrökkel kirakott, fejtetőre állított, de dönthetünk a Nagyi ágya, vagy inkább egy koporsó között is.
Maguk a szobák gondosan, precízen kidolgozott ötletekkel, "trükkökkel" (pl. a "repülő" ágy esetében) dekoráltak - és hiába tűnik pusztán dekorációnak az egész, funkcióját tökéletesen betölti minden egyes helyiség. Picit azért olyan érzése lehet néha az embernek, mint egy elvarázsolt kastélyban.A szobák ára viszonylag magas, de minden bizonnyal megéri eltölteni itt 1-2 alkalmat. A hivatalos honlapon bővebb információt kapunk magáról az ötlet indulásáról és kiagyalójáról, árakról, szobafoglalásról, és természetesen magukról a szobákról is.
Szóval ha nem aludtatok még koporsókban Berlinben...

Propeller Island - hivatalos weboldal

(A tippért ezer köszönet d4m4g3-nek.)Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...