2008. március 23., vasárnap

GoldBar New York City Lounge

Mivel úgyis eldöntöttem, hogy jövőre, diploma után megajándékozom magam egy New York-i úttal, azt hiszem, ezt nem hagynám ki, akármennyibe is kerül.




A GoldBar NYC egyik legfelkapottabb helye lett, mely valamivel több, mint egy éve nyitotta meg kapuit - bár, lounge, és étterem is megtalálható itt.
A GoldBar legérdekesebb és leghívogatóbb erénye azonban a belső dekoráció: szinte minden arany bevonatú. A falakat összesen 3000 darab aranyozott koponya díszíti, arany láncok, függönyök választják el egymástól a helyiségeket. Az elegáns környezethez elengedhetetlen olajfestmények pedig olyan hírességeket ábrázolnak, mint például Baz Luhrmann vagy a Run DMC tagjai, esetleg az alapítók portréi - természetesen méretes aranyláncokkal a nyakukban. Minden este DJ szolgáltatja a zenét, főleg hip-hop, 80's, pop/rock dalok hangzanak el, a DJ-pult körüli részen pedig a graffitiművész Vincent Ficarra munkái láthatóak.
A hely 150 férőhelyes, és egy lazább koktél ára 18-20 USD között mozog (ráadásul a koktélok majdnem mindegyike mézet is tartalmaz, mely persze arany színű).



Giccses, ám mégis előkelő. Aranyból meg sosem elég!


GoldBar hivatalos honlap

Forrás: Who Killed Bambi?



Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...