2008. március 11., kedd

Honey Trap

Masayuki Takahashi (MAVO) japán dizájner gondolta úgy, hogy a lakberendezési tárgyakat, kiegészítőket tökéletesen lehet ötvözni hálószobatitkaink kellékeivel is. Így hát meg is alkotta a "Honey Trap" elnevezésű kollekciót.


A gondosan megtervezett tárgyak, játékszerek funkciója egyértelmű: dekorációként és szexuális játékok eszközeiként is fontos szerepük van.


Egyik kedvencem a hófehér játékpisztoly, melyben töltények helyett csomagolt óvszert találunk. Ennek szimbolikus értelmezése is van: a pisztolyt (többek között) önvédelmi eszközként tartjuk számon, s ez esetben is a cél saját magunk "védelme" a nemkívánt terhességgel szemben (vallási és etikai dolgokat itt most nem tárgyalunk).

Ágyak dekorálásához már-már elengedhetetlen egy (vagy több) díszpárna. Persze most ezek a párnák is különleges szerepet töltenek be: mindegyikről lecsatolható valami kis apróság.
A "Queen Save The Man" elnevezésű darabról páldául elegáns, fekete maszk vehető le:



Másik kedvencem az a párna, melyen eltávolítható, valódi lószőrből készült ostor díszeleg. De ha nem akarjuk fenekelésre használni, akár még fehérneműre is illeszthetjük.



Lehet-e még ezt is fokozni? Lehet!
A koporsó alakú egészségügyi dobozka mindent visz.


Fekete, valamint fehér színben készült, tökéletes másolata egy igazi darabnak.

Fontos kérdésekre (mint például hogyan született az ötlet, mik a fő inspirációk, miként reagált a közönség a bemutatott tárgyakra) kapunk választ magától a tervezőtől a vele készült interjúban, a PingMag oldalon!

MAVO



Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...