2008. augusztus 7., csütörtök

Egészséges kannibalizmus

Tőlünk jóval keletebbről tényleg betegebb dolgok áramlanak szerteszét. Íme a tökéletes példa, ismét Elit Alice ajánlásával ( aki igencsak tudja, mire van itt szükség, na ).



Igazából semmi pláne nem lenne az egészben, ha " csupán " rothadó tetemekről postolnék képeket, meg hát ez a blog nem is arról szól. És hogy akkor mi is ez a sok véres, emberi testrész? Finom, friss, ehető kenyér. Valami ilyesmi lenne, ha Szöllősi Géza munkái a pékségben kötnének ki.



A thai művész, Kittiwat Unarrom 2006 óta készít élethű emberi testrészeket, torzókat tésztából, melyeket kisütve ugyanolyan kenyereket kapunk, mint amit a sarki közértben lehet megvásárolni. Persze csak az íz ugyanaz ( gondolom ). A gondosan elkészített, minden részletében pontos és igencsak zavarbaejtő pékárukat - melyeket kampóra felakasztva, átlátszó fóliába csomagolva tesznek bizarrabbá - az Unarrom család pékségéből lehet beszerezni, Ratchaburiban, Thaiföldön. A véres hatást pedig egy speciális mázzal érte el a művész, nem tudni, ez mennyire befolyásolja a kenyér ízét. Mondjuk ehhez az is kell, hogy ne menjen el az ember étvágya.



Az alábbi videóban a munkafolyamatot, illetve reakciókat láthatunk.




Ez az ember egy zseni. Ha valaki jár Thaiföldön, hozhatna nekem pár csomaggal.


Forrás: Cool Hunting



2 megjegyzés:

Névtelen írta...

egészséges kannibalizmus? szerintem súlyosan beteg. mit csinálna ez az ember, ha nem pék lenne! :D :D

VividFluxury írta...

Hát... egészségesebb, mintha tényleg hullákat ennénk. :D
(Bár ki tudja...)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...