2008. december 5., péntek

PEP! Fetish party @ Merlin. WTF.

Már megint fétis.


Őszinte leszek: rettenetesen szkeptikus vagyok a PEP! legújabb, fetish party címen bereklámozott bulija kapcsán, amit természetesen a Merlinben tartanak meg, december 19-én. Eszem ágában nincs komolyabb megmozdulást várni (lehet, hogy rosszul teszem), valahogy nem tudom elképzelni, hogy a magazin átlagközönsége a megfelelő lakk, latex, bőr és hasonló szerelésekben fog pompázni hatalmas dildókkal, ostorokkal, lovaglópálcával, merthogy a flyer szerint a buli bizony dresscode-os (najó, könnyű ezeket beszerezni, csak most akkor fetishparty, vagy farsang?). Korhatárról sem tudok, ami baj. Bár nekem eleve mániám, hogy ne engedjenek be 21 éven aluliakat semmilyen hasonló szórakozóhelyre, de persze azt tudjuk, hogy a partyk nagy része belőlük él.
Sokaknak a fétis, mint olyan már inkább röhejes és komolytalan, én viszont úgy érzem, a PEP! ezzel nagyon a rossz és leginkább hozzá nem értő közönséget célozta be - hozzá nem értő szervezőkkel.

A bulit ki kell hagynom, valószínűleg dolgozom este, bár lehet, hogy jobban is teszem.

SZERK.: Igen, nyilván farsang lesz belőle. Vagy fogjam fel az egészet egy paródiának, amit gyerekeknek csinálnak? Mert annak tökéletes lesz.
SZERK. 2.: Ahogy az újabb flyert elnézem, elvetették a dresscode ötletét. Nahát!


PEP! Magazin



5 megjegyzés:

Jose írta...

Kedves Kriszta!

Úgy látszik neked is sikerült belefutnod a rendezvény teaser felhívásába. Ahogy közeledünk a megjelenés dátumához szépen ki fognak kristályosodni a részletek is. A pontos megnevezés egyébként "electro fetish party", szóval ez az este inkább a témához passzoló fellépőkről és persze a magazin 30. számának megjelenéséről (fetish melléklettel) fog szólni, mint a klasszik SM, beöntéses live-showkkal tarkított, latexba bújtatott maszkonokról.

További jó munkát,
Jose

VividFluxury írta...

Igen, azt sejtettem, hogy nem egy "rendes" fétisparty lesz, csak a dresscode (ami fétisparty esetén nekem eléggé megkívánja azt, hogy igenis latexba bújtatott maszkonokról is szóljon a dolog) és egyáltalán, a megnevezés miatt is elég furcsának tartom a dolgot. Első nekifutásra ez bukott ki.

Köszi, nektek is!

aaron írta...

a külső bár lesz a legnagyobb féis, gumipop dídzsékkel bamzeg :D na elfloodolom a blogot, haha

VividFluxury írta...

Áron, tudod mi jutott erről eszembe? Dave Clarke meg a Chicks On Speed klipje a What Was Her Name-hez. :D

áron birtalan írta...

nna pont olyan volt a szemem amikor megláttam a flayat, mint mindenkinek a klippben

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...