2009. szeptember 23., szerda

Divatblogok Éjszakája

Október 29-én, este 7 óra és éjfél között kerül megrendezésre a Divatblogok Éjszakája online esemény a Divatlap.hu szervezésében.Ebben az 5 órában minden egyes blogon különféle interjúk, érdekesebbnél érdekesebb cikkek, nyereményjátékok, szavazások kapnak főbb szerepet, persze ki-ki a maga stílusában, saját szempontok alapján.

A megmozduláson résztvevő blogok:

Csecsebecse, Gallianori, Strange, Panyizsuzsi, Art & Style, Séllei Lilla, Thirteendesign, KREA, mashKULTURE, BpFASHION, HeStyle, Betonpanda, Jócuccok, Sokkoló Divat, Werk, Fashiontime, Chili és Vanília, Filmdroid, Design Pumpa, Daily Best, valamint szerény személyem.

A jobb felső sarokban fityegő link alatt a folyamatosan bővülő eseménynaptárat találjátok, tessék rá izgatottan és minél gyakrabban kattintgatni!


A program nálam a következő:- Lesz egy átfogó interjú Mojzes Dórával, aki azóta már Kanye West blogját is megjárta (többek között). Beszélgetünk majd ruhákról, az október elején, a VAM Design Centerben megrendezésre kerülő divatbemutatójáról, illetve Madame Peripetie-vel közös kollaborációról.

- Picit bővebben foglalkozom majd a geometriával, elsősorban a divat, a design, és a képzőművészet kapcsolódásaként.

Ezt majd még ki kell találnom.

- Végül, de nem utolsó sorban, Hársfalvi Olivér tulajdonossal közösen bemutatjuk a Lakkshopot, kifaggatom majd a lakk és latex körül felmerült hihetetlen hülyeségekről, a divatban való szerepről, használhatóságról, beszerzésről, gondozásról, ápolásról.Mindenkit várok szeretettel!
(A bejegyzésben pedig sok-sok link, katt!)Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...