2009. szeptember 9., szerda

Siker és optimizmus az amputáció után (is)

(Nos, ez sorban már a 3. post, amit persze nem most kellett volna kitenni, hanem jóval korábban (ezt konkrétan tavaly). De mivel hirtelen nem találtam semmi érdekeset, tessék.)


Viktoria Modesta Lettországban született, majd szülei válása után került Londonba. A kezdeti nehézségek - beilleszkedési problémák, állandó csesztetés az iskolában a külseje és a viselkedése miatt - után fokozatosan találta meg önmagát és tulajdonképpen otthonra lelt London (és a világ) legismertebb fétisklubja, a Torture Garden falai között.


Viktoria egyik lába születési rendellenesség következtében deformálódott. Ebbe sosem nyugodott bele, mindenáron meg akart szabadulni a testrésztől, de fiatal kora miatt az orvosok nem egyeztek bele az amputációba. Közben Viktoria már a legkelendőbb fétismodellek egyike lett, a TG ruhakollekcióinak állandó tervezője, fellép showműsorokban, s a klub egyik alapítója, David Wood barátnője.

Az amputációra végül 2007 júniusában került sor, Viktoria karrierje pedig azóta folyamatosan ível felfelé, hiszen ebben a közegben minden furcsaság elfogadott és támogatott, majdhogynem természetes. Ő megszabadult a fájdalmaitól, ügyesen használta ki a lehetőségeit, pozitív változásként élte meg lába elvesztését, az alternatív világ pedig egy új hőssel és példaképpel lett gazdagabb.




Interjú a Bizarre Magazine oldalán

Viktoria Modesta official hp

Torture Garden



Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...