2009. december 30., szerda

Warriors In The Dark - Nyíri Éva by Madame Peripetie

Újabb jeles példája annak, hogy az itthoni tehetségek elképesztő kreációit egyre több helyen láthatjuk viszont.


Madam Peripetie, aki nem is olyan rég Mojzes Dóra munkáit álmodta szürreális miliőbe, most a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen idén diplomázott Nyíri Évát találta meg - nem véletlenül.
Éva "Black On Black" elnevezésű diplomamunkáját láthatjuk a sorozaton, melyre az álomszerű, sötét hangulat jellemző (bár ezt igazából tök hülyeség volt leírni, ránézünk a képekre, és imádjuk a komor feketét, már megint, mert tele van élettel). A Warriors In The Dark a Nico Magazine legutóbbi számában is megtalálható, a további kollaborációkat pedig epekedve várjuk, mert biztosan lesz még folytatás.






Inspiráló, megnyerő, mi meg legyünk nagyon büszkék (megint).


Nyíri Éva @ Mashkulture Juicy

Madame Peripetie

Madame Peripetie @ ViFlu

Mojzes Dóra interjú @ ViFlu

Nico Magazine



2 megjegyzés:

Unknown írta...

en tenyleg csondben maradok, de mondja mar meg nekem valaki h mi a jo ebben a Madame Peripetie-ben? A JO!!!!!!!! Foleg mitol kivaltsag???

VividFluxury írta...

Hogy mitől kiváltság, arról szerintem Dóriékat kell megkérdezni. Én csak annyit veszek ebből észre, hogy könnyen tudtak együtt dolgozni, sok a közös nevező.
Nem mondtam, hogy jó, szakmailag semmit nem tudok róla mondani, nem az én posztom, de szerintem van egy jól felismerhető (szürreális) stílusa, melyhez ezek a ruhák, kiegészítők passzolnak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...