2010. január 19., kedd

"Rémy Martin Margiela"

Most ez ilyen "kettő az egyben" bejegyzés lesz: tök független a kettő egymástól, illetve annyira nem is, mert mindkét esetben a csomagolásról van szó. Ha már egyiket sincs alkalmam "megkóstolni"... egyelőre.

A Maison Martin Margiela ez évben jelenteti meg első parfümét, mely az Untitled nevet kapta. A lecsupaszított névhez lecsupaszított külső párosul, amitől nekem leesett az állam. Egyszerűségében rejlik a szépsége, és mintha nem is parfüm, hanem inkább valamilyen gyógyszeres készítmény lenne benne. Finom cucc, január 25-től a Colette polcain, majd márciustól világszerte bárhol.
Nagyon kíváncsi vagyok az illatra, remélem méltó a dizájnhoz.Maison Martin MargielaA másik szívfájdalom pedig a Rémy Martin (teljesen véletlen, hogy mindkettő Martin, muszáj volt ezt ellőnöm a címben is, bocs) Louis XIII konyakhoz készült, limitált üveg. Összesen 786 (mondjuk ez nem is olyan kevés, főleg a 15.000 dolláros ár mellett) példány rejt 43.8-as alkoholtartalmú nyalánkságot. S mindez kézzel készült, fekete Baccarat kristályban, palládium részletekkel, gyönyörű díszdobozban.Rémy Martin2 megjegyzés:

Névtelen írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
Névtelen írta...

miert ne:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...