2011. január 3., hétfő

Kérdezz.


Mivel mostanában egyre többen olvassák a blogot, kitaláltam, hogy ha bárkinek bármi kérdése van, nyugodtan felteheti ezen a héten e-mailen keresztül. Ez nekem is tanulópénz lenne, meg persze kíváncsi vagyok, titeket mi érdekel leginkább a bloggal vagy velem kapcsolatban. Ha elegendő mennyiségű kérdés halmozódik fel (több is jöhet egyszerre), természetesen benyomom ide mind. Aztán ha kiderül, hogy ez rossz ötlet volt, akkor puffneki. Meg persze epekedve várom a - remélhetőleg építő jellegű - kritikákat is, ne kíméljetek. Köszönöm előre is.

vividfluxury [at] yahoo [dot] com

(Szerk.: Nem kaptam egy külön bejegyzéshez elegendő kérdést, akik kérdeztek, azok megkapták a válaszokat emailben. Viszont köszönöm szépen a sok-sok dicsérő és lelkesítő levelet, VJ Fluxnak (< klikk) különösképpen, akitől megtudtam, hogy művésznevének eredete nem más, mint a... na mi? Szóval jól esik, tényleg!)




4 megjegyzés:

sarolta szulyovszky írta...

Nekem nagyon tetszik a blogod, fantasztikus dolgokat mutatsz be, nagyon jók a szövegeid is!
Csak gratulálni tudok.
Sarolta

VividFluxury írta...

Ó köszönöm szépen!

strongdeformity írta...

nézd már! tök véletlenül találtalak meg, nem tudtam, hogy te itt! annyira jó a neved, hogy nem lehet elfelejteni :-) nem tudom, emlékszel-e rám, a tumblren követtél, formspringen írtunk egymásnak. azóta már én is itt blogolok, amonnan kirúgtak :-)
első ránézésre tetszik az oldalad, tüzetesebben is átnézem, amint az időm engedi. üdv! sd

VividFluxury írta...

ááá! :) már nagyon-nagyon hiányoltam a blogod, meg igazából nem csak én!
köszi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...