2012. október 20., szombat

Alkémia és kémia - Fashion Video Festival 2012

2010 óta már lehet sejteni, hogy ha ősz és hazai divatesemény, akkor Fashion Video Festival. Ez idén sem lesz másképp, a fesztivál november 8. (VIP-nap) és 10. között kerül megrendezésre már harmadik alkalommal, ezúttal is a Design Terminálban. Mi, bloggerek - Mashkulture Juicy, Ourfashion, HeStyle, Festy In Style, Fashionguide, Ourstyle és én - most is átadunk egy, az általunk legjobbnak ítélt divatvideónak egy különdíjat.




Fotó: Misetics Mátyás



Részlet a hivatalos sajtóközleményből:

Fashion Video Festival 3 Alchemy/Chemistry!
2012. november 9-10., Design Terminal, free entry
Hivatalos afterparty: november 10., 22.00h, Akvárium Klub - belépő: 2000 HUF, jegyelővételben 1600 HUF

Az idei évben a hazai divatfilmesek mellett már nemzetközi pályázók is ringbe szállnak, és olyan neves szakemberekből áll az idei zsűri, mint Marie Lannelongue, Francia Glamour főszerkesztője, Maroy Krisztina, a magyar Glamour főszerkesztője, a PENG magazin szerkesztői, Steiner Kristóf popkultúra szakértő és újságíró, Lakatos Márk stylist.

A divatfilm verseny mellett elhozzuk nektek a nemzetközi divatfilmek legjavát, tematikus blokkokban, divatkonferencián vehettek részt, megtekinthetitek az idei divatfotókiállítás-válogatásunkat, illetve a külön erre az alkalomra installált Design Terminalt, amely Matisz Alíz kreativitását dicséri, valamint együtt ünnepelhettek a nyertesekkel a gálán.


Az egyre nagyobb hazai és nemzetközi elismerésnek örvendő divatfilmes fesztivál 2011-ben rendezett japán jótékonysági napjának köszönhetően szerepelt a Mercedes-Benz Tokyo Fashion Week hivatalos oldalán is, a Not Just a Label kiemelten foglalkozott vele, ahogyan a legfontosabb hazai és nemzetközi trendszetter média is.

Program: 2012. november 8.: VIP nap (csak meghívóval)
2012. november 9. 14.00-21.00h: Divatkonferencia és vetítések (Free entry, Design Terminal)
2012. november 10. 20.00h: Díjátadó (Free entry, Design Terminal)
22.00h-től hivatalos FVF Afterparty - EMIKA (Ninja Tune) / DJ Pete / Isu (Aktrecords) / Popbitch (Kollektiva) (Akvárium Klub, belépő: 2000 HUF, jegyelővétel az Akváriumban a partyt megelőzően vagy a jegy.hu-n: 1600 HUF)

Részletes program október végén: www.fashionvideofestival.com

Facebook event






Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...