2013. április 18., csütörtök

Koncertajánló és egy kis életjel

Na, a Facebook oldalon ígértem valami olyasmit, hogy tavasztól újra beindul a blog, a nappal munka - este munka - kedden galéria - csütörtökön egyetem és mindezek mellé leadandók és szakdolgozat összetétel elég sok időmet és energiámat szívja el/le, meg ugye azért néha nem árt szociális életet élni, de most amolyan "újrakezdésként" két programot is ajánlok, mindkettőt április végére.


1. Trafó Electrify Series Vol. I.A Trafóban egy igencsak izgalmasnak kinéző és hiánypótló sorozat indul április 27-étől, leginkább a sötétebb elektronikus zenék hívei számára (nyilván nem lenne itt szó róla, ha nem így lenne). Külföldi és hazai fellépőkkel, live-val és DJ szettekkel kezdődik este 8-tól a sötét dubtechnót, detroiti technoütemeket és analóg szintik hangzását vegyítő, néhol vokálos, néhol indusztriál hangulatot teremtő felhozatal. Hazai részről itt lesz S Olbricht, a berlini bázisú Lower Order Ethics, valamint Synus0006 is, a nemzetközi részleget pedig Andy Stott (Modern Love) és Laurel Halo (Hyperdub) képviseli.Jegyár 2800 Ft, pontos kezdés 20:00-tól, Facebook event itt sok linkkel, infóval. Megjelenés kötelező.


2. UH Est: Container, Rene Hell, Laser Poodle, Kiss RaymondNehéz lesz kiheverni a szombatot, de ha sikerült, akkor április 29-én irány az A38 hajó kiállítóterme és a 100 fő befogadására limitált UH Est, mely keretein belül az újabban ipari techno egyik legfontosabb képviselője, az amerikai Container teszi tiszteletét nálunk. Itt lesz mellette még Rene Hell, a belga Laser Poodle is, és Kiss Raymond, aki gitárral lép majd fel. Ez sem lesz egy egyszerű hétfő este, de a hétfők mindig gusztustalanok, levezetésnek tökéletes.Jegyár nagyon baráti, mindössze egy ezres, de nem árt igyekezni a jegyvásárlással. Facebook event itt.


MÁS.
Miben lesz más a Vividfluxury? Abban, hogy igyekszem egy kicsit kiszélesíteni a határokat, kevesebbet okoskodni divatról, és többet ajánlókról, kiállításokról, egyebekről. Természetesen a megszokott stíluson belül.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...